Sunday, February 21, 2016

IHOP & SeaWorld

Tänääään me mentiin SeaWorldiin D:n kanssa ja olin ihan täpinöissäni ku joku 5 vuotias. Me aloitettiin päivä mukavasti aamupalalla ihopissa, koska oon jo jonku aikaa halunnu kokeilla sitä. Ihop on siis täällä tosi suosittu ravintola joka tarjoo siis pannukakkuja ja perus amerikkalaista safkaa. Ollaan yleensä käyty yhdes toises mestas mutta halusin nyt kokeilla tätäkin paikkaa ja tykkään kyl enemmän siitä meidän toisesta "vakipaikasta"..

Mun ja D:n terveelliset aamupalat lol. näillä on hyvä aloittaa päivä.. hyvää kyl oli. :)






















Kuhan tuolta selvittiin nii otettiin suunnaks SeaWorld ja joo olihan se ihan kokemisen arvoinen paikka, lippujen hinnat vaan oli melko suolaiset: 90$ per naama et en nyt tiiä oliko se ihan sen arvoinen, mutta ihan iloinen oon että mentiin silti.


Käytiin syöttää rauskuja! Tuolta pysty ostaa semmosia herkkuja joita kaikki sai syöttää noille, se herkku piti laittaa sormien väliin ja noi rauskut sit tuli ja imas sen siitä.
Haikala, ihan karseet noi hampaat ei huvittais tulla purruks.
 läpinäkyviä kalojaaa.
 myrkkysammakoita, noi oli kyl söpöjä näytti lähinnä joltain leluilta :D
 Toi piraija oli kuumottava, se vaan tuijotti suoraan kohti tuolta lasin takaa ihankun se haluis syödä mut lol.

Merileijona nautti auringosta. Noitakin olis saanu syöttää, mutta ei sit viititty jäädä siihen kun kaikki ihmiset oli sit tietysti kattomassa noita.
Rapu. :''D
















Tottakai käytiin kattoo tota noiden kuuluisaa miekkavalas showta. Ei ne kyllä paljoo mitään ihmeellistä tehny, enemmän mä nautin niistä särkänniemen delfinaario esityksistä :'D




No comments:

Post a Comment